Verkeer & Parkeren

Het adres van Rescue Vlissingen is
Boulevard Evertsen, Vlissingen.

Plan hier jouw route naar het evenemententerrein. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden P Rescue Vlissingen ziet en volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Als je met de auto komt volg dan de borden en aanwijzingen van de Politie en verkeersregelaars. Houdt er rekening mee dat je een eindje moet lopen. De parkeerplaats bij het Nollebos aan de oprit van de Boulevard en de oprit bij de Coosje Buskenstraat worden volledig ingericht als fietsparkeerplaats. Het parkeerterrein achter de Zeevaartschool (Kennau Hasselaarstraat) is de gehele dag in gebruik voor helikopterbewegingen.

– Parkeerplaats Spuikom (5 min lopen)
– Parkeergarage Fonteyne (5 min lopen)
– Parkeergarage Scheldeplein (10 min lopen)
– Parkeerplaats Aagje Dekenstraat/Arsenaal (10 min lopen)
– Parkeerplaats Koningsweg/Arsenaal (15 min lopen)
– Parkeerplaats Strand (Burgemeester van Woelderenlaan) (20 min lopen)
– Parkeerplaats NS Station Vlissingen (gratis parkeren!) (45 min lopen)

Vanaf de A58 naar Vlissingen zal er worden aangegeven waar je het beste kan parkeren.

LET OP! Vanuit de organisatie van Rescue Vlissingen raden we te zeerste af met de auto te komen wegens enorme drukte. Probeer gebruik te maken van de fiets en het openbaar vervoer.

De Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert zijn gedurende het evenement afgesloten voor openbaar verkeer. Dinsdag 14 augustus 2018 vanaf 19:00 uur tot woensdag 15 augustus 20:00 uur.

Kom je op de fiets? Slim!

Er worden ook dit jaar weer veel bezoekers verwacht. In de omgeving van het evenemententerrein zijn niet voldoende parkeerplaatsen. De organisatie van Rescue Vlissingen verzoekt je daarom om zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Fietsparkeerplaats Nollebos

Het parkeerterrein Nollebos wordt volledig ingericht als fietsparkeerplaats. Wij verzoeken je vriendelijk om daar zoveel mogelijk gebruik van te maken en je fiets niet op de Boulevards te parkeren.

Fietsenparkeerplaats t.h.v. Boulevard oprit Coosje Buskenstraat

De parkeervakken op de Boulevard oprit in het verlengde van de Coosje Buskenstraat wordt ook geschikt gemaakt als fietsenstalling. Gelieve je fiets hier te parkeren zodat de doorgang op de Boulevard vrij blijft.

Fietsen meenemen op het evenemententerrein wordt afgeraden.

Vlissingen is goed bereikbaar per trein. Er rijden per uur twee treinen van en naar Vlissingen. Vanaf het station vertrekken diverse buslijnen naar het centrum.

Raadpleeg www.9292.nl voor jouw route naar Rescue Vlissingen.

Vanuit Breskens kan je met het fiets- voetveer naar Vlissingen varen.
De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Vervolgens kan je te voet, per fiets, per bus, met de zonnetrein of de watertaxi naar de Boulevard verplaatsen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele aankomst/vertrektijden.

Wil je graag met de taxi naar Resuce Vlissingen komen? Onderstaand hebben we enkele taxi bedrijven voor je op een rij gezet.

Taxicentrale Vlissingen – 0118-416000
Taxicentrale Altena – 0118-460606
Budget Travel Taxi Zeeland – 0118-436536
Taxi Livo – 0118-635800

In Zeeland schijnt altijd de zon! Zo kan je er ook voor kiezen om met de Zonnetrein Zeeland naar Rescue Vlissingen te rijden.

Klik hier voor meer informatie en de haltes.

Vanaf het NS station kan je ook met de watertaxi naar het centrum gebracht worden. Deze vertrekt vanaf de sluiskop bij het NS Station Vlissingen. Na de vaartocht is het vanaf de halte (Scheldekwartier) nog 5 minuten lopen naar de Boulevard.

Klik hier voor meer informatie en de haltes.