Verkeer & Parkeren

Het adres van Rescue Vlissingen is
Boulevard Evertsen, Vlissingen.

Plan hier jouw route naar het evenemententerrein.
Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden P Rescue Vlissingen ziet en volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Google Navigatie

Met het openbaar vervoer naar Rescue Vlissingen

Rescue Vlissingen verzorgt samen met Connexxion een pendelservice naar het evenemententerrein, met als vertreklocatie station NS Vlissingen. Parkeren kan bij het voormalige veerplein van de PSD, vlakbij het station in Vlissingen. Je parkeert hier gratis.

Na aankomst met de auto (vanaf A58), boot of trein reis je dus eenvoudig met de pendelbus van Connexxion naar Rescue Vlissingen.

Vanaf de A58 naar Vlissingen zal er worden aangegeven waar je het beste kan parkeren.

LET OP! Vanuit de organisatie van Rescue Vlissingen raden we te zeerste af met de auto te komen wegens enorme drukte. Probeer gebruik te maken van de fiets en het openbaar vervoer.

De Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert zijn gedurende het evenement afgesloten voor openbaar verkeer. Maandag 27 juli 2020 vanaf 19:00 uur tot dinsdag 28 juli 2020 20:00 uur.

Kom je op de fiets? Slim!

Er worden ook dit jaar weer veel bezoekers verwacht. In de omgeving van het evenemententerrein zijn niet voldoende parkeerplaatsen. De organisatie van Rescue Vlissingen verzoekt je daarom om zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Fietsparkeerplaats Nollebos

Het parkeerterrein Nollebos wordt volledig ingericht als fietsparkeerplaats. Wij verzoeken je vriendelijk om daar zoveel mogelijk gebruik van te maken.

Fietsenparkeerplaats t.h.v. Boulevard oprit Coosje Buskenstraat

De parkeervakken op de Boulevard oprit in het verlengde van de Coosje Buskenstraat wordt ook geschikt gemaakt als fietsenstalling. Gelieve je fiets hier te parkeren zodat de doorgang op de Boulevard vrij blijft.

Het is niet toegestaan fietsen mee te nemen op het evenemententerrein!

Als je met de auto komt volg dan de borden en aanwijzingen van de Politie en verkeersregelaars. Houdt er rekening mee dat je een eindje moet lopen. De parkeerplaats bij het Nollebos aan de oprit van de Boulevard en de oprit bij de Coosje Buskenstraat worden volledig ingericht als fietsparkeerplaats. Het parkeerterrein achter de Zeevaartschool (Kennau Hasselaarstraat) is de gehele dag in gebruik voor helikopterbewegingen.

- Parkeren & Pendelbus (Gratis parkeren!)
- Parkeerplaats Westduin (Burgemeester van Woelderenlaan) (10 min lopen)
- Parkeerplaats Koningsweg/Arsenaal (15 min lopen)
- Parkeerplaats Aagje Dekenstraat/Arsenaal (10 min lopen)
- Parkeergarage Scheldeplein (10 min lopen)
- Parkeergarage Fonteyne (5 min lopen)
- Parkeerplaats Spuikom (5 min lopen)

Vanuit Breskens kan je met het fiets- voetveer naar Vlissingen varen.
De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Vervolgens kan je te voet, per fiets, per bus, met de zonnetrein of de watertaxi naar de Boulevard verplaatsen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele aankomst/vertrektijden.

Rescue Vlissingen is goed bereikbaar met de bus en trein. Er rijden per uur twee treinen van en naar station Vlissingen NS .
Vanaf het station vertrekt lijn 56 iedere 30 minuten. Tevens vertrekt er vanaf 11.00 uur vanaf het station NS uur om de 10 minuten een pendelbus.
De bus maakt voor een deel van de route gebruik van een busbaan, dus snel en veilig naar Rescue Vlissingen. Tarief pendelbus slechts €4,- retour kinderen t/m 11 jaar gratis. Lees meer >>

Raadpleeg www.connexxion.nl of de gratis reisplanner app van Connexxion voor jouw route naar Rescue Vlissingen.

In Zeeland schijnt altijd de zon! Zo kan je er ook voor kiezen om met de Zonnetrein Zeeland naar Rescue Vlissingen te rijden.

Klik hier voor meer informatie en de haltes.