Uitbreiding samenwerking Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en Rescue Vlissingen in 2019

VLISSINGEN – Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft jaarlijks vele relatieconcerten. Dit zijn concerten die de Koninklijke Luchtmacht in regio’s rondom vliegbases aanbiedt. Zodoende worden relaties tussen de Vliegbasis en hun omgeving versterkt.
Rescue Vlissingen en de Koninklijke Luchtmacht hebben al jaren een goede band en zodoende biedt Vliegbasis Woensdrecht namens de organisatie dit relatieconcert aan.

 

Rescue Vlissingen organiseert eens in de twee jaar het grootste hulpverleningsevenement van Nederland. De nadruk ligt daarbij op het in beeld brengen van hulpverlening. Het eerstvolgende evenement vindt plaats op dinsdag 28 juli 2020.
Dit jaar komt daar een concert bij verzorgd door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, op vrijdagavond 5 juli in de nieuwe evenementenlocatie de Lasloods in Vlissingen.

 

Voorzitter Bert Trommelen is een groot liefhebber van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, het zomerprogramma van het orkest zit vol muzikale verrassingen.In het tussenjaar van Rescue Vlissingen ziet hij het dan ook als een mooie aanvulling voor de inwoners van Zeeland en de zeker ook aanwezige toeristen.

 

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is een van de 3 militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De musici verzorgen de muziek bij militaire ceremonies en staatsaangelegenheden. De muzikanten van het orkest hebben zich gespecialiseerd in lichte Muziek en brengen zodoende programma’s met popmuziek, jazz en filmmuziek. Regelmatig treden hierbij (bekende) gastartiesten op. Het orkest beschikt over een vaste bezetting aangevuld met gitaar, toetsen, basgitaar/contrabas en drums. Op de binnen- en buitenpodia bereikt het orkest duizenden muziekliefhebbers. Zij maken op een positieve manier kennis met een professionele luchtmacht organisatie.

 

 

Woordvoerder van Rescue Vlissingen Dennis Castel; “Liefhebbers kunnen op de website rescuevlissingen.nl/concert en bij de Zeeuwse VVV inspiratiepunten een ticket kopen.
Ondanks dat Rescue Vlissingen altijd gratis toegankelijk is vragen we deze keer om de organisatie gecontroleerd te houden € 5,- toegangskosten, wat gecombineerd zal worden met een gratis kopje koffie of thee.

Bezoekers krijgen hiervoor een avondvullend programma in de nieuwe evenementenlocatie de Lasloods in Vlissingen. Helaas kunnen we slechts 500 personen het concert bij laten wonen, waarvan 100 kaarten beschikbaar worden gesteld aan de vaste sponsoren van Rescue Vlissingen.”