Rescue Vlissingen TV

Welkom op het YouTube kanaal van Rescue Vlissingen.
Met Rescue Vlissingen TV kom je helemaal in de sfeer van het grootste hulpverleningsevenement van Nederland!
Je kan makkelijk op de hoogte blijven voor, tijdens en na het evenement door het bekijken van leuk video’s, mooie reportages of de bekendmaking van grote deelnemers.
Wil je echt niks missen? Meld je hier aan op ons YouTube kanaal!

Rescue Vlissingen Trailer 2020

Welkom in het evenementenjaar van Rescue Vlissingen!
Zet de datum, dinsdag 28 juli 2020, alvast in je agenda. Het belooft weer een fantastisch jaar te worden van hét grootste hulpverleningsevenement van Nederland met demonstraties te land, ter zee en in de lucht.

Aftermovie Zomerconcert 2019

Een avond vol prachtige muziek, gezelligheid en mee swingen op bekende en klassie topnummers. Dat was het Zomerconcert 2019 van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. We hebben een kleine terugblik gemaakt. Check snel de video!

Zomerconcert 2019!

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft jaarlijks vele relatieconcerten. Dit zijn concerten die de Koninklijke Luchtmacht in regio’s rondom vliegbases aanbiedt. Commandanten van de vliegbases willen daarmee voor een goede band zorgen met omwonenden.
Rescue Vlissingen en de Luchtmacht hebben al jaren een goede band en zo is een concert in Zeeland al snel in samenwerking gerealiseerd.

Datum twaalfde editie Rescue Vlissingen bekend!

Het klinkt nog ver weg maar de datum van de twaalfde editie van Rescue Vlissingen is bekend! We zijn van start om er, ook in 2020, weer een groot succes van te maken.

Benieuwd wat de datum is? Check dan snel de video!