Stichting Vaarwens

Ons doel:
Stel … u hebt de slechte tijding gekregen dat u ongeneeslijk ziek bent.
Stel … u loopt thuis rond om uw laatste zaken te regelen, of u zit in een rolstoel, in een ziekenhuis, in een hospice… en u kunt er nog een dag uit om alleen met uw naasten een geheel verzorgde vaardag te maken op een heerlijk schip.
Stichting Vaarwens regelt het allemaal … GRATIS!

Onze resultaten:
Inmiddels hebben honderden ongeneeslijk zieke en uitbehandelde mensen ervaren hoe het is om er nog één keer een dag uit zijn in een geweldige omgeving en ambiance. Op deze site staan alle vaardagen omschreven met veel fotomateriaal.
Kijk en overtuig u van de emotionele waarde van dit prachtige doel.

Ons verzoek:
Help ons de vaardagen te kunnen blijven schenken en doneer mee aan een dag ontzorging.ANBI vaarwens

Uw donatie:
Van uw donatie blijft niets aan de strijkstok hangen, want de stichting draait volledig op vrijwilligers. Uw donatie wordt volledig benut om de kosten van de vaardagen te financieren.

Onze tegenprestatie:
Een vaardag wordt volledig en kosteloos voor de gasten verzorgd.
Daarbij behoort o.a. de gehele organisatie, eventueel ambulance transport, eventuele verpleging, de catering, de onkosten voor het inzetten van het schip etc…
De stichting heeft geen overhead en drijft op ongeveer 50 vrijwilligers, aangestuurd door het bestuur en de oprichters Inge de Graaf en Evert Stel.

Sponsoren:
Dankzij de onderstaande sponsoren en fondsen, alsmede door vele particuliere akties, kunnen we onze stichting draaiende houden. we zijn allen veel dank verschuldigd!