Stichting Emergency NL

– Het begeleiden van mensen met een handicap tijdens truckrun’s door heel Nederland:
>>>>> Een dag waarbij het geheel in teken staat voor mensen met een beperking. Een grote stoet met vrachtwagens die toeterend door uw wijk rijden voor mensen met een handicap. Truckruns worden geheel vrijwillig georganiseerd door (vrachtwagen)chauffeurs bij plaatselijke organisaties. U kunt ons zomaar treffen tussen deze vrachtwagens met onze speciale voertuigen en amerikaanse sirenes.

– Het volledig verzorgen van een kinderwens:
>>>>> Stichting Emergency NL laat speciale wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling gaan. Met deze wensen geven we niet alleen een spectaculaire/onvergetelijke dag, maar ook een steuntje in de rug om hun ziekte te overwinnen.

– Het volledig organiseren/verzorgen van (laatste) wensen:
>>>>> Kent u iemand met een (laatste) wens? Laat het ons weten. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Voorbeeld: Kent u iemand die terminaal en/of chronisch ziek is en nog graag ergens na toe wilt, zoals bijvoorbeeld een dierentuin, het strand, een bijzondere persoonlijke plek? Dan is dit de juiste kans. Samen met andere stichtingen kunnen wij een volledig georganiseerde dag organiseren die geheel in het teken staat van de persoonlijke wensen. Helaas kunnen wij geen liggend vervoer organiseren, waardoor wij enkel wensen in behandeling kunnen nemen van mensen die mobiel en op eigen kracht mee kunnen. Uiteraard staat zorg bij ons hoog in het vaandel, waarbij we voldoende rust momenten in acht nemen.

– Aanwezig op speciale evenementen:
>>>>> U kunt Stichting Emergency NL zomaar tegen komen op een open dag van de Brandweer, Ambulance of Politie. Maar tegelijkertijd kunt ons ook zomaar tegen komen bij een dagopvang van mensen met een beperking of in samenwerking met andere insgelijke stichtingen.

MEER INFORMATIE