Skip links

Sponsormogelijkheden 2022

#rescuevlissingen

Sponsoring van het meest spectaculaire evenement van Nederland biedt uw bedrijf een uitgelezen kans om nog meer betrokkenheid bij een veilig Nederland te geven. Bovendien doet Rescue Vlissingen er veel aan om haar sponsors goed in beeld te brengen. Zowel voor, tijdens als na het evenement. Zo kunt ú bij een samenwerking bouwen aan de bekendheid van uw bedrijf en kunnen wij bouwen aan een prachtig evenement waar ruim 100.000 bezoekers een fantastische dag beleven.

Mocht dit vragen bij u oproepen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraagt u gratis en vrijblijvend het digitale sponsorinformatie pakket aan.

 – Cijfers Rescue Vlissingen 2018 vanuit Onderzoeksbureau ZB Planbureau in opdracht van de Provincie Zeeland – 

100.000

Bezoekers

1.543.487

Website bezoeken

5.028.144

Social media bereik

1.251

Vrijwilligers

Word vandaag nog sponsor!

Door sponsor te worden van Rescue Vlissingen wordt u sponsor van een uniek evenement! Nergens in Europa wordt er een evenement op deze schaal speciaal voor hulpverlening georganiseerd. Door u als organisatie aan ons te vinden kunt u meeliften op het hoge bereik van ons evenement.

Aanvraag foodtrucks

Rescue Vlissingen krijgt veel vragen voor het plaatsen van food uitgiftepunten op het evenemententerrein op woensdag 17 augustus 2022.
Gelet op het grote aantal restaurants en de vanuit het verleden bekende extra foodpunten op de Boulevard heeft het bestuur besloten niet meer op aanvragen in te gaan.

Aanvraagformulier sponsormogelijkheden 2022

    Deze website gebruikt cookies