Beleef Rescue Vlissingen vanaf het water!

Voor het eerst dit jaar is het mogelijk om de shows van Rescue Vlissingen mee te beleven vanaf het water van de Westerschelde voor de Boulevard van Vlissingen. Rederij Deninck vaart vanaf de Koopmanshaven in Vlissingen, onderaan het standbeeld van Michiel de Ruyter, de Westerschelde op om je tussen en onder de shows op het water en in de lucht mee te laten genieten van het grootste hulpverlenings spektakel in Nederland. Er worden 3 afvaarten verzorgd die elk zo’n anderhalf uur zullen duren.

Net als bij de voorgaande edities zullen blus- en andere speciale vaartuigen, meerdere helikopters en vliegshows onderdeel vormen van het evenement. Je vaart op het water te midden van deze  acties.

Nee. De rondvaarten worden verkocht via PZC. Zij zijn media partner van Rescue Vlissingen. Iedereen is welkom en kan een ticket kopen voor de rondvaart tijdens Rescue Vlissingen.
Je kan makkelijk opstappen in de Koopmanshaven in Vlissingen.
De tijd om aan boord te gaan staat vermeld op je ticket. Zorg ervoor dat je ruim op tijd bent. De boot wacht niet omdat we een strak programma hebben tijdens Rescue Vlissingen.
Nee helaas is dat niet mogelijk. Wel mag je het ticket aan iemand anders weggeven of verkopen.
Nee helaas is het niet mogelijk. De boot is wel voorzien van de juiste faciliteiten maar wij als organisatie vinden het te gevaarlijk op de Loodsensteiger. Met die reden hebben we besloten de rondvaart niet ter beschikking te stellen voor mindervaliden.
Nee helaas is dat niet mogelijk. Mogelijk is de vaart op een andere tijd al volledig uitverkocht. Om die reden kunnen wij niet schuiven met kaartjes.
Ja geen enkel probleem. Let wel op dat er voor ieder persoon een ticket dient gekocht te worden.