Rescue Vlissingen TV editie 2018

Met een fantastische editie in 2018 achter de rug en tal van prachtige aankondigingen hierbij het overzicht aan video´s.
Wil je echt niks missen? Meld je hier aan op ons YouTube kanaal!

Omroep Zeeland; Dit was Rescue Vlissingen!

Het was een succes! Rescue Vlissingen 2018 met ruim 100.000 enthousiaste bezoekers.
Omroep Zeeland was erbij en maakte er een prachtige reportage van. Kijk terug en geniet van Rescue Vlissingen 2018!

De laatste loodjes met Ramona van Zweden

Nog even en dan is het zover! Dan barst Rescue Vlissingen 2018 los.
Presentatrice van de 11de editie is Ramona van Zweden en met haar kijken we vooruit naar wat er komen gaat.

Wat heeft Zeeland Refinery voor verrassing?

Als een van de hoofdsponsoren van Rescue Vlissingen 2018 is Zeeland Refinery bijzonder zichtbaar aanwezig. Met divers materieel zoals bluswagens staan ze op de boulevard en kan je als een echte brandweerman op de foto in de Zeeland Refinery Photobooth. Maar wat heeft Zeeland Refinery nog meer inpetto voor ons? 

In gesprek met Jo-Annes de Bat van de Provincie Zeeland

Vandaag zijn we in gesprek met Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van de Provincie Zeeland over veiligheid op het strand, werkgelegenheid in Zeeland en natuurlijk over het evenement Rescue Vlissingen zelf.

Hoe heb jij je reis gepland?

We verwachten tijdens Rescue Vlissingen op woensdag 15 augustus veel bezoekers. Het is daarom belangrijk dat je vooraf goed kijkt hoe je naar ons evenement komt. Daarnaast hebben we, in samenwerking met Connexxion, een handige Park&Pendel regeling vanaf de Veerhavenweg in Vlissingen.

Britse The Global Stars grote show tijdens Rescue Vlissingen!

Iedere editie weer is er, naast de vele helikopters, ook altijd een display show te zien. Dit jaar zullen The Global Stars onder leiding van Mark Jefferies een spectaculaire show geven. Daarnaast zal Mark Jefferies aan het einde van de dag nog een solo show geven welke gesponsord wordt door Zeeland Refinery.

Op bezoek bij PWG veiligheidskleding

Vandaag zijn we op bezoek bij PWG veiligheidskleding in Goes. We spreken met Tjeerd Sorgedrager, adjunct directeur, over de producten van PWG.

Al enkele edities verzorgt PWF veiligheidskleding de t-shirts voor de deelnemers en de werkgroepen van Rescue Vlissingen. Daar zijn we ze bijzonder dankbaar voor! 

Defensie pakt uit met F-16 tijdens Rescue Vlissingen!

Nog nooit eerder vertoont! Een echte F-16 op de boulevard van Vlissingen tijdens de 11de editie van Rescue Vlissingen. En dat is nog niet alles! Je maakt ook nog kans op een zitje in dit prachtige toestel van de Koninklijke Luchtmacht. Hoe? Check de video. 

Koninklijke Luchtmacht Chinook CH-47

Het grootste militaire werkpaard van de Koninklijke Luchtmacht. We zijn al de nodige maanden bezig maar nu is het dan echt officieel! De Chinook CH-47 zal tijdens Rescue Vlissingen diverse blusdemonstraties verzorgen.

Check het programma van Rescue Vlissingen wanneer de demonstratie zal plaatsvinden. 

Beleef Rescue Vlissingen vanaf het water!

Altijd al eens extreem dichtbij een reddingsdemonstratie willen zijn op het water? Dit is nu de mogelijkheid! Exclusief kan jij meevaren op een van de rondvaarten van Rescue Vlissingen tijdens het programma. Je vaart midden in de demonstraties. Daarnaast gaat de helft van de opbrengst naar Stichting Rescue Vlissingen en dus steun je ons evenement!  

Event-Safe.nl is op zoek naar jou!

Vandaag zijn we in gesprek met Sigrid en Jean van Event-Safe.nl Zij zijn partner in evenementen EHBO, zo ook tijdens de 11de editie van Rescue Vlissingen. En ze hebben ook nog een speciale oproep voor jou! Wil je weten wat? Check dan snel de video. 

Bye Bye Fly Belgische Sea King

Groot nieuws vandaag! De Belgische Sea King vliegt dit jaar voor het laatst en bij Rescue Vlissingen is dit prachtige toestel nog te zien tijdens diverse demonstraties. Mis het niet en zorg dat je op woensdag 15 augustus aanwezig ben. 

Albert Dijkstra, bedenker van Rescue Vlissingen

We gaan terug naar waar het ooit begon. Albert Dijkstra begon ooit namens de strandwacht in Vlissingen diverse demonstraties. Daar is Rescue Vlissingen geboren. We kijken terug naar al die jaren daarna. 

Duitse Sea King MK-41 aanwezig op Rescue Vlissingen

Dat Rescue Vlissingen al lang niet meer alleen Nederlandse deelnemers heeft moge duidelijk zijn. Ook de Duitsers zijn dit jaar groots vertegenwoordigd. Zo kondigen ze vandaag aan dat de Duitse Sea King aanwezig zal zijn tijdens de 11e editie van Rescue Vlissingen.

Rescue Vlissingen TV, we zijn van start!

We zijn van start! Om jou als bezoeker goed op de hoogte te houden over alle belangrijke informatie en grote en kleine deelnemers kan je lid worden van het YouTube kanaal RescueVlissingenTV. Deze filmpjes zijn ook altijd hier op onze eigen website en de social media kanalen zoals Facebook en Intragram te volgen. 

NPO2: Wat ze doen is uniek in Europa!

Het grootste hulpverleningsevenement van Nederland blijft al lang niet meer onopgemerkt. “Wat ze doen is uniek in Europa” aldus de NPO. Een leuke reportage over hulpverlener Jeroen de Smit en ons evenement. 

Rescue Vlissingen 2018 de officiele trailer!

De officiële trailer van Rescue Vlissingen 2018 is uit!
De trailer is gemaakt door CineCityXL Producties