Ramona van Zweden presentatrice Rescue Vlissingen 2018

Het programma van Rescue Vlissingen staat iedere editie weer bomvol aan activiteiten te land, ter zee en in de lucht en dat weten onze bezoekers! We vinden het dan ook bijzonder belangrijk dat de interactiviteit tussen alle divisies goed te zien zijn maar bovenal goed worden gepresenteerd op een dag als deze.

Vanaf vandaag kunnen we melden dat Ramona van Zweden de presentatie op zich zal nemen van de 11e editie van Rescue Vlissingen op woensdag 15 augustus. Ramona is bekend van diverse presentatieopdrachten als de intocht van Sinterklaas in Oost-Souburg, CTV, diverse presentatieklussen voor de Veiligheidsregio Zeeland en heeft in het verleden diverse keren Rescue Vlissingen al voor haar rekening genomen.

Dennis Castel, woordvoerder bij Rescue Vlissingen; “We zijn blij te mogen melden dat onze keuze is gevallen op Ramona omdat ze weet hoe belangrijk het is om een podium te

geven aan onze hulpverleners deze dag. Ramona is professioneel en zorgt voor een glimlach op het gezicht van onze bezoekers.”

Ramona van Zweden; “Voor mij als energieke presentatrice een geweldig event om te presenteren, want de ene demo is nog niet afgelopen en de volgende demo is al weer in zicht. Dit vraagt een uitermate hoge mate van schakelen en scherp zijn, maar met een geweldig team om mij heen in de organisatie en aan woordvoerders is dat heerlijk werken!”

Ramona is tevens richting het evenement te zien in een leuke Rescue Vlissingen TV vlog. Blijf ons dus volgen!