Openbaar vervoer naar Rescue Vlissingen

Rescue Vlissingen verzorgt samen met Connexxion een pendelservice naar het evenemententerrein, met als vertreklocatie station NS Vlissingen. Parkeren kan bij het voormalige veerplein van de PSD, vlakbij het station in Vlissingen.
Je parkeert hier gratis.

Na aankomst met de auto (vanaf A58), boot of trein reis je dus eenvoudig met de pendelbus van Connexxion naar Rescue Vlissingen.

Extra Informatie over de bereikbaarheid en praktische informatie vind je op deze pagina.

Navigatieadres: Veerhavenweg, Vlissingen

Lijn 56 vertrekt iedere 30 minuten naar Vlissingen. Vanaf Vlissingen station NS (op loopafstand van de parkeerplaats ) rijdt er tussen 11.00 uur en 18.30 uur elke 10 minuten een pendelbus naar en vanaf het evenemententerrein. De bus maakt gedeeltelijk gebruik van de busbaan waardoor je snel en comfortabel naar het evenement reist.

Voor een retourkaartje met de pendelbus betaal je slechts € 4,- per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis mee. (max 3 per kaartje) Je betaalt het kaartje voor de pendelbus eenvoudig met pin, of zoveel als mogelijk met gepast geld. Kaartverkoop vind plaats voordat je de bus instapt. Gebruik van de OV-chipkaart in de pendelbus is alleen mogelijk voor het reizen op saldo (abonnement niet geldig).

Een busticket (tijdskaartje) kost tussen de €2,50 en €14,-, afhankelijk van de afstand die je reist. Je betaalt in de bus eenvoudig met je bankpas of creditcard. Je pinbon is je vervoerbewijs. Reizen met de OV-chipkaart kan ook in de Connexxionbussen, met uitzondering van de pendelbus.

Raadpleeg www.connexxion.nl of de gratis reisplanner app van Connexxion voor jouw route naar Rescue Vlissingen