Hotels

Beleef Rescue Vlissingen met familie of vrienden en reserveer op tijd een hotel of campingovernachting.

Zeeland is een prachtige provincie waar je kan genieten van de zee, de rust en de schone lucht. Combineer dit verblijf met een dagje uit aan Rescue Vlissingen.

Om je op weg te helpen staat hieronder de partners van Rescue Vlissingen voor uw verblijf in Zeeland.

Namens Rescue Vlissingen en de partners wensen we je een fijn verblijf toe.

Amadore Hotel Restaurant Arion, direct aan zee in Vlissingen: luxe en comfort met internationale allure. Het strand aan uw voeten en een uniek panoramisch uitzicht op de monding van de Westerschelde en de Noordzee.

Dit viersterrenhotel beschikt over ruime hotelkamers, aan zeezijde en stadszijde. Er zijn royale hotelkamers, suites, mindervalide-kamers, een breed scala aan zakelijke faciliteiten en met een luxe lounge, bar, buitenterras en Restaurant Arion op de begane grond, biedt Amadore u een breed palet mogelijkheden. Met steeds weer dat unieke decor! Bij helder weer heeft u een perfect zicht op de kust van Zeeuws-Vlaanderen; tot aan de havens van Zeebrugge toe.

Bij ons kunt u culinair genieten in ons restaurant, tot rust komen op ons terras met schitterend uitzicht, of bijslapen in één van onze kamers met zeezicht.

In 2017 zijn we begonnen met het renoveren van de kamers in De Belgische Loodsensociëteit. Ook op het internet willen wij niet achterblijven. Via deze weg willen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen bij De Belgische Loodsensociëteit. Graag nodigen wij u uit om eens naar onze menu kaart te kijken, of anders eens de geschiedenis van de Soos door te nemen!

In ieder geval hopen wij ook u binnenkort te verwelkomen in “de Soos”!