Zomerconcert 2019

Rescue Vlissingen in samenwerking met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft jaarlijks vele relatieconcerten. Dit zijn concerten die de Koninklijke Luchtmacht in regio’s rondom vliegbases aanbiedt. Commandanten van de vliegbases willen daarmee voor een goede band zorgen met omwonenden.
Rescue Vlissingen en de Luchtmacht hebben al jaren een goede band en zo is een concert in Zeeland al snel in samenwerking gerealiseerd.
Op vrijdag 5 juli 2019 zal het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in samenwerking met Rescue Vlissingen een groots concert organiseren in De Lasloods te Vlissingen.
Wil je daarbij zijn? Boek dan snel je tickets, want op is op!

Praktische informatie

Datum: 05 juli 2019
Aanvang concert: 20:00 uur
Einde concert: 22:00 uur
Locatie: Lasloods Vlissingen
Adres: Tweede Binnenhavenweg 8, Vlissingen
Ticketprijs: € 5,00 p.p. incl. kopje koffie of thee

Locatie

De Lasloods dateert uit 1956 en is een stoere, maritieme locatie voor bedrijfsfeesten, beurzen en andere evenementen.
De Lasloods is gebouwd als onderdeel van het Rijn Schelde Montage Bedrijf. Het verkeerde in matige staat toen de laatste industriële gebruiker het pand een jaar of tien geleden verliet.

Na een grondige renovatie is het pand aan een nieuw leven begonnen als evenementenlocatie. De loods telt 1.600 vierkante meter, staat er superstrak bij en beschikt nu over onder meer vloerverwarming.

Het is een uniek pand op een unieke plek, aan drie zijdes omspoeld door water en zicht op de vissershaven van Vlissingen. De Lasloods ligt op loopafstand van het NS station, het voetfietsveer en heeft een bushalte voor de deur en kent ruime parkeergelegenheid.

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is een van de 3 militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De musici verzorgen de muziek bij militaire ceremonies en staatsaangelegenheden.

Kenmerken
De muzikanten van het Orkest spelen vooral popmuziek, jazz en filmmuziek. Regelmatig met gastartiesten. Het orkest beschikt over een vaste bezetting met gitaar, toetsen, basgitaar/contrabas en drums.
Op de binnen- en buitenpodia bereikt het orkest duizenden muziekliefhebbers. Zij maken op een positieve manier kennis met een professionele luchtmachtorganisatie.

Relatieconcerten
Het orkest geeft jaarlijks vele relatieconcerten. Dit zijn concerten die de Koninklijke Luchtmacht in regio’s rondom vliegbases aanbiedt. Zo versterkt iedere vliegbasis zijn relatie met zijn omgeving.

Veelgestelde vragen

Via onze eigen website rescuevlissingen.nl/concert kan je de tickets kopen. Daarnaast hebben we een samenwerking met de Inspiratiepunten van het VVV Zeeland. Daar kan je voor dezelfde prijs in de winkel de tickets kopen. Let op! Dit gaat uitsluitend over de VVV Zeeland Inspiratiepunten Vlissingen, Zoutelande en Domburg. De tickets zijn daar te koop vanaf 1 mei 2019. Wil je zeker zijn van een ticket adviseren we direct online je aankoop te doen. 
De inloop van het concert start ca. rond 19:45 uur. Het concert begint om 20:00 uur.
We organiseren het concert in de nieuwe evenementenlocatie De Lasloods in Vlissingen. Je kan als navigatieadres Tweede Binnenhavenweg 8 te Vlissingen aanhouden.
Ja, er is voldoende gratis parkeerplak direct bij de locatie. Je hoeft dus niet ver te lopen.
Ja, de locatie Lasloods te Vlissingen is dichtbij het NS Station. Het is ongeveer 10 minuten lopen. Daarnaast stopt er een bus vlakvoor de locatie. Check de website 9292ov.nl voor meer informatie. Ook kan je met de de voetfietsveer vanuit Breskens komen.
Via onze ticketpartner Billetto heb je tijdens het bestellen van de tickets een account aangemaakt. Hier kan je opnieuw inloggen en en het ticket uitprinten. Klik hier om naar de website van Billetto te gaan.
Nee helaas niet. Het is voor ons administratief niet haalbaar om dit voor elkaar te krijgen.
Ja, alleen op vertoon van je ticket krijg je toegang tot de Lasloods. Je mag het ticket uitprinten of vertonen in de Billetto app op je telefoon. Let op dat de Billetto app alleen beschikbaar is voor iOS apparaten.
Vervelend dat u uw ticket bent verloren. Uiteraard hebben we alles in ons systeem staan. U kunt contact opnemen via tickets@rescuevlissingen.nl om uw ticket op te vragen. Doet u dit o.v.v. uw e-mailadres en naam.