Beleef Rescue Vlissingen vanaf het water!

Voor het eerst dit jaar is het mogelijk om de shows van Rescue Vlissingen mee te beleven vanaf het water van de Westerschelde voor de Boulevard van Vlissingen. Rederij Deninck vaart vanaf de Koopmanshaven in Vlissingen, onderaan het standbeeld van Michiel de Ruyter, de Westerschelde op om je tussen en onder de shows op het water en in de lucht mee te laten genieten van het grootste hulpverlenings spektakel in Nederland. Er worden 3 afvaarten verzorgd die elk zo’n anderhalf uur zullen duren.

Net als bij de voorgaande edities zullen blus- en andere speciale vaartuigen, meerdere helikopters en vliegshows onderdeel vormen van het evenement. Je vaart op het water te midden van deze  acties.

Bestel vandaag nog je tickets!

Je kan direct online je tickets bestellen en vervolgens je ticket uitprinten.
Het is belangrijk om goed te kijken welk ticket je besteld. Zo hebben we een overvaart van Terneuzen naar Vlissingen in de ochtend. Dit is tevens een retourtickets maar geen rondvaartticket.
Daarnaast hebben we rondvaarten op drie tijdstippen. Let er goed op dat je voor jezelf het juiste tijdstip kiest en aanwezig bent rond die tijd. De rondvaart zal midden in de show van Resceu Vlissingen varen.