Op 27 juli 2016 organiseerde de Stichting Rescue Vlissingen voor de tiende keer het spectaculaire reddingsevenement Rescue Vlissingen. In een zomerse sfeer kregen ruim 80.000 bezoekers de unieke kans om een kijkje te nemen in de keukens van allerlei hulpverleningsinstanties, zowel op het land en op het water als in de lucht. Met als speciale aandachttrekkers de vliegdemonstraties door het britse demoteam “Raven Display Team” en diverse reddingshelikopters uit binnen- en buitenland.

Rescue Vlissingen 2018

Wat begon als een reddingsdemonstratie voor bewoners van de boulevards, is uitgegroeid tot een groots evenement met internationale deelnemers. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de 11e editie in volle gang. Rescue Vlissingen vindt dan plaats op woensdag 15 augustus 2018. Vanzelfsprekend willen we weer een gevarieerd programma aan onze bezoekers bieden, waarin kijken, zelf doen en beleven centraal staan.

Rescue Vlissingen wordt sinds 1998 elke twee jaar georganiseerd. Een groot aantal deelnemers werkt gratis of tegen een geringe onkostenvergoeding mee aan het evenement. Door sponsoring en fondsenwerving kan een groot deel van het evenement gefinancierd worden. Wij hopen van harte dat u een financiële en/of materiële bijdrage wilt leveren om op woensdag 15 augustus weer een spectaculaire dag vol informatie, actie en demonstraties neer te kunnen zetten.

Word sponsor!

Door sponsor te worden van Rescue Vlissingen wordt u sponsor van een uniek evenement! Nergens in Europa wordt er een evenement op deze schaal speciaal voor hulpverlening georganiseerd. Door u als organisatie aan ons te binden kunt u mee liften op het hoge bereik van ons evenement.

Tijdens het jubileumjaar is het bereik van Rescue Vlissingen vergroot. Niet alleen hebben we enkele duizenden volgers op social media maar hebben we in 2016 maar liefst 743.704 mensen bereikt op Facebook. Ook uw organisatie kan hier op diverse manieren van profiteren. Word vandaag nog sponsor!

Instap

€ 200,- tot € 499,-
  • Vermelding naam organisatie met snelkoppeling
  • Tijdens Rescue Vlissingen 2 maal genoemd door geluidsinstallatie op Boulevards

Standaard

€ 500,- tot € 1999,-
  • Vermelding naam organisatie met snelkoppeling
  • Tijdens Rescue Vlissingen 2 maal genoemd door geluidsinstallatie op Boulevards
  • 1 x spandoek/vlag op Badstrand of Boulevard

Premium

€ 2000,- of meer
  • Vermelding naam organisatie met snelkoppeling
  • Tijdens Rescue Vlissingen 2 maal genoemd door geluidsinstallatie op Boulevards
  • Max. 3 spandoeken/vlaggen op Badstrand of Boulevard
  • Logo op drukwerken als posters en flyers