Eten en Drinken

Beleef Rescue Vlissingen met familie of vrienden en ga na afloop van het evenement heerlijk uit eten.

Zeeland is een prachtige provincie waar je kan genieten van de zee, de rust en de schone lucht. Combineer dit verblijf met een dagje uit aan Rescue Vlissingen.

Om je op weg te helpen staan hieronder de partners van Rescue Vlissingen voor uw lunch of diner.

Namens Rescue Vlissingen en de partners wensen we je een fijn verblijf toe.

ETEN EN DRINKEN

Belgische Loodsensociëciteit

Deze accommodatie ligt op 14 minuten lopen van het strand. De Belgische Loodsensociëteit is een hotel-restaurant in Vlissingen, aan de boulevard. Het biedt een prachtig uitzicht over de zee. Het stadscentrum ligt slechts 2 minuten verderop.

De gerenoveerde kamers hebben een eigen badkamer. Een aantal kamers biedt een prachtig uitzicht op zee. De koks bereiden in de middag en ‘s avonds heerlijke gerechten voor u.

Op loopafstand van de Belgische Loodsensociëteit vindt u leuke winkels en boetieks. De stad Middelburg ligt op slechts 15 minuten van het hotel.

Brasserie BLVD

Brasserie BLVD is dagelijks geopend vanaf 10 uur. Je kunt met een schitterend uitzicht over de Westerschelde lunchen en dineren. Ook voor een bakje koffie met een huisgemaakt gebak of een mooi speciaalbiertje (lekker met een borrelhapje) kan je bij ons in de zaak of op het terras terecht. Buitenom de kaart hebben we regelmatig wisselende specialiteiten, waarbij we rekening zullen houden met het aanbod van het seizoen

Restaurant Waterfront

In de warme, ongedwongen sfeer van Restaurant Waterfront voelt u zich al snel thuis.

Waterfront biedt niet alleen een gevarieerde kaart die driemaal per jaar wisselt, maar biedt ook een even gevarieerd uitzicht.

’s Zomers, zittend op het zwevend terras of op een van de twee andere terrassen, kun je in een sfeervol onderonsje of met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een drankje of hapje, genieten van een spectaculaire zonsondergang of van de schepen die bijna binnen handbereik voorbij varen.

Maar ook bij stormachtige dagen kan men volop genieten in de serre, om te kijken naar de grootste schepen die zwoegend de golven trotseren.

Restaurant Waterfront ademt de Zeeuwse passie en gezelligheid die met succes zijn samengesmolten tot betaalbare gerechten voor zowel jong als oud.