Stichting Rescue Vlissingen

Hartelijk welkom op de website van hét grootste internationale hulpverleningsevenement van Nederland!
Via onze website kan je zowel voor, tijdens, als na ons evenement continu op de hoogte blijven van alle nodige informatie. Je kan makkelijk ons programma raadplegen en ons uiteraard op social media volgen en op deze leuke en interactieve manier deelnemen aan ons evenement.

 

Rescue Vlissingen 2018

De organisatie van Rescue Vlissingen heeft de datum van de volgende editie bekendgemaakt. Deze elfde editie vindt plaats op 15 augustus 2018. Het evenement, dat ook deze keer weer plaatsvindt op de boulevards en de stranden van Vlissingen, wordt nog specialer dan anders.

Wil jezelf deelnemen of heb je tip? Neem dan zeker contact met ons op om samen van dit evenement wederom een groot succes te maken.

Nieuws

Rescue deelnemer USAR naar Sint Maarten!

Rescue deelnemer USAR naar Sint Maarten! Rescue Vlissingen deelnemer USAR.nl is gevraagd geweest om het volledige team naar het getroffen gebied op Sint Maarten te sturen. Wat een operatie en…

Lees meer

80.000 mensen bezoeken Rescue Vlissingen

VLISSINGEN – De tiende editie van Rescue Vlissingen zit erop. Naar schatting 80.000 mensen hebben het evenement, verspreid over de hele dag, bezocht.     Politie, brandweer en andere hulpverleners kwamen…

Lees meer

Verslag Rescue Vlissingen 2016 PCZ.nl

Op 27 juli 2016 deed de PZC uitgebreid verslag over Rescue Vlissingen.
Was je niet aanwezig en wil je nog een terugblik zien van ons fantastische evenement bezocht door ruim 80.000 bezoekers? Bekijk dan de video.

Like Rescue Vlissingen op Facebook

Rescue Vlissingen 2018 start over

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

  

Blogs